Talentudvikling

Det er sikkert ikke noget problem for dig at spotte talentfulde medarbejdere, der er fagligt dygtige, men kan du spotte, hvad der ellers skal til for at sikre fremtiden for din virksomhed?

Det er heller ikke nok at have talentfulde medarbejdere, de skal også være relevante for lige netop din virksomhed. Det er derfor vigtigt med en strategisk tilgang til talentudvikling med fokus på den rette kompetenceudvikling.

Vigtigheden af talentudvikling

Tiltrækning, fastholdelse og udvikling af talenter er en væsentlig del for alle organisationer. For at en virksomhed kan realisere sine strategiske mål, er det vigtigt at have talentfulde medarbejdere, der kan opfylde de behov, som kunderne efterspørger. For langt de fleste organisationer handler talentudvikling om, at identificerer hvilke medarbejdere organisationen er afhængig af, og spotte dem i organisationen, for derefter at udvikle og fastholde dem. Med en god talentudvikling vil opgaverne inden for at drive, lede, og udvikle organisationen blive løftet. Derudover er der potentiale for at skabe en ny eller forbedret forretning, og på den måde sikre virksomhedens fremtid.

Hvad kan vi tilbyde indenfor talentudvikling?

Talentudvikling kan ske både som et individuelt tilpasset forløb eller som en del af et organisations udviklingsprogram. 

Talentudvikling sker som et afbalanceret forløb mellem den personlige individuelle udvikling samt virksomhedens DNA, hvor virksomhedens værdier og kultur integreres og bliver omsat til handlinger. Vi hjælper dig med at definere, hvad talent er for din virksomhed ud fra jeres formål og strategi.
Endvidere kan der trænes hard skills efter virksomhedens egne modeller, eller vi kan trække på Q-Courages værktøjskasse.