Dem du kan møde i Q-Courage

Q-Courage samarbejder med en lang række specialister i at kombinere det praktiske og teoretiske i vores kursusaktiviteter.
Det er alt fra konsulenter med baggrund i Jægerkorpset, Frømandskorpset eller Sirius patruljen, eller konsulenter med solid coaching viden og erfaring. Endvidere samarbejder vi også med dygtige konsulenter med baggrund som Cand. Scient. / Cand. Mag. / Cand. Ling. Merc. / Cand. Psyk. / Cand. Scient. Soc, Officerer fra Forsvaret, eller anden relevant uddannelse.
Det vigtigste er dog, at vores konsulenter formår at omsætte den teoretiske viden og forståelse til praktiske redskaber, som kan hjælpe jer og jeres virksomhed.
Nedenstående kan du se lidt om dem du oftes vil støde på i Q-Courage

 
 

Allan T. Rasmussen

Allan er på evig jagt efter en dybere forståelse af menneskers adfærd. Rummelighed, åbenhed og tillid i anerkendende rammer er vigtige ord for ham. 
Han er ikke bange for at give nye perspektiver, der kan udfordre den gense opfattelse af normalbilledet. 
Uddannet Kandidat i naturvidenskab, med mere end 15 års erfaring inden for medicinal forskning. Desuden uddannet til noget med våben og sprængstof, dykning, faldskærmsspring, klatring og er pt igang med røgdykker- og brandmands-uddannelse. 
Undervisningserfaring fra folkeskolebørn, højskoleelever, medicinalbranchen, soldater samt dykkerelever.  

 

Klaus Holmbjerg

Klaus har en stor forkærlighed for, at ting skal give mening. Derfor stoppede han også for flere år tilbage med den type teambuilding, hvor succeskriteriet var, hvor højt og hvor mange, der grinte til sidst. Han elsker at engagere sig i og arbejde med mennesker, men der skal være kød på. Igennem hans eget firma med socialpædagogiske arbejde, hjælper han mange unge mennesker på ret kurs. Dette gøres bl.a. med en balance i mellem fysisk aktivitet og mental indsigt. 
Udover sin pædagogiske baggrund og arbejde, bruger Klaus også tid som ammunitionsrydder og har en baggrund i forsvaret og Protection Team uddannelsen. Jobbet som livvagt er lagt på hylden ligesom erhvervsklatringen og dykningen. 

 

Claus V. Staun

Claus er nok den største mand vi pt. har i Q-Courage! Størrelsen skal dog ikke skræmme dig. Nok har Claus en fortid, med udsendelser som operatør i Frømandskorpset. Og en tur på Grønland med Slædepatruljen Sirius, kan også listes på CV'et. Dog er det størrelsen på hans rummelighed man bemærker. Efter hans militære karriere, blev Claus uddannet som lærer og har i en årrække arbejdet i Højskolemiljøet, hvor han var drivkraften bag opstarten på Danmarks eneste reelle forberedende kursus til Forsvarets specialenheder og politi. 
Hele Claus' livserfaring og personlighed gør ham til en menneskekender udover det sædvanlige.  

 

KRISTIAN K. GRØNDAHL

Kristian er tidligere operatør i Jægerkorpset. Efter at have været udsendt har han dog valgt, at lægge vægten på arbejde og livet hjemme i DK. Kristian er uddannet og arbejder til dagligt som fysioterapeut. Både i arbejdet hos Q-Courage og som fysioterapeut er han optaget af sammenhængen med det fysiske og mentale. Denne sammenhæng har Kristian også brugt i sit arbejde som Højskolelærer, hvor fysisk træning og mental udvikling var på skemaet. 
Desuden har Kristian en fortid som fysiker på DTU, så pas på han ikke fortæller dig hvordan verden EGENTLIG hænger sammen.....

 

satyadev barman

Satyadev skal man ikke tage fejl af. Han har så vidt vides ikke en fortid som Gurka-kriger (berygtet indisk militær special enhed), men han kan om nogen "kill your darlings" Igennem en årrække var Satyadev en hård hund i reklamebranchen, hvor klarhed, fokus og handlekraft er nøgleord. De tre nøgleord har bragt ham videre i hans udvikling som yogi. Han lever i dag 100% af at hjælpe mennesker igennem sine helt særlige kompetencer, klarhed og indsigt. 

 

Thomas roland

Thomas er et omvandrende opslagsværk af de uddannelser, som alle friske drenge gerne vil have. Kort kan nævnes; uddannet pilot på Boing 747, dykker, klatreinstruktør, skiinstruktør (telemark og alpin), havkajakinstruktør. Og for tiden er paragliding certifikatet ved at blive lagt oven i. Og netop dette viser på fin vis, en af Thomas' store kvaliteter. Han får gjort noget ved det mange andre taler om. 
I Q-Courage har Thomas ofte en særlig stor rolle i baggrunden, hvor han får en uhyre masse ting til at ske - og ikke mindst på en sikker og tryg måde. 

 

Jesper Green

Jesper bor mest i de danske skove i telt, selvom han har et pænt hus i Nordsjælland. Charlie, hans hund, der er en brun labrador retriever er hans tro følgesvend. Jesper har været tilknyttet forsvaret siden 1998 i mange forskellige roller og er i dag medlem af SSR (Særlig Støtte og Rekognoscering). Han har, udover at have været med i det legendariske Camel Trophy, også skrevet 9 skønlitterære bøger, vundet flere reklamepriser og arbejdet i forlagsbranchen. Jesper er som noget nyt begyndt at læse jura på Københavns universitet. Alt dette ved siden af lidt hygge adventureraces og Ironman

 

Mikkel Frese

Mikkel kan nu bryste sig af en titel som Cand. Soc. HRM med et afsluttende speciale om kompleksiteten i forandringsledelse.
Dog har han mange andre kvaliteter som vi har nydt glæde af i Q-Courage i mange år. Mikkel har et stærkt fundament i reb, med både en professionel erhvervsklatreuddannelse (og erfaring) samt både teknisk og alpinklatring på sportsplan. Han og også typen der ikke kan få bakker og modvind nok og har en ukuelig optimisme. Dette sætter han ofte på prøve i nogle af verdens længste og hårdeste adventureraces som bl.a. et 7-døgns nonstop race i Alaska. Og ellers holder han af de små hyggeløb på 2-3 døgn.
Både uddannelse og fritid afspejler godt Mikkels passion for en stærk motivation for udvikling af både sig selv og andre.   

 

Lynda Pamela Asperup

Lynda sidder i dag som fast konsulent på Q-Courages kommunikation og markedsføring. Hun har tidligere vist sit værd som Markedsføringsøkonom-elev og vi kunne ikke undvære hende. Med Lyndas baggrund i Karate og sort bælte i Taekwondo, skal hun nok få sin vilje. Lynda er igang med sin uddannelse som professions bachelor i Innovation og Entreprenørskab, men har en lang erfaring bag sig. Oprindelig født i Guatemala og efterfølgende opvokset i Canada og Guatemala. Som 20 årig flyttede hun til Norge, hvor hun læste psykologi i 3 år. Endelig havnede hun i DK, hvor hun har tilbragt de seneste 17 år, bl.a. som iværksætter. 
Hendes utrættelige drive skal bruges på markedsføring (strategi/design/udrulning) i Q-Courage, samt kommunikation.