Q-Courage skaber sundere relationer i virksomheder

Q-Courage hjælper jer til at få bedre og sundere relationer ved at sætte jeres adfærd og kultur i et anderledes perspektiv. 

For jeg tror på, at det er igennem individets bevidsthed at det gode teamwork vokser. 

Hos Q-Courage er tillid en stor brik - hvis jeg skal have jer til at turde nye ting, så skal I have tillid til at vi sammen gør det rigtige og at I er i trygge hænder. 

De første frø til Q-Courage blev lagt i 1987 i Aalborg. Herefter blev vores erfaring udbredt med kurser i både ind- og udland. 

Q-Courage samarbejder med en lang række specialister i at kombinere det praktiske og teoretiske i vores kursusaktiviteter.
Det er alt fra konsulenter med baggrund i Jægerkorpset, Frømandskorpset eller Sirius patruljen, eller konsulenter med solid coaching viden og erfaring. Endvidere samarbejder vi også med dygtige konsulenter med baggrund som Cand. Scient. / Cand. Mag. / Cand. Ling. Merc. / Cand. Psyk. / Cand. Scient. Soc, Officerer fra Forsvaret, eller anden relevant uddannelse.
Du kan se nogle af de mest anvendte folk her
Det vigtigste er dog, at vores konsulenter formår at omsætte den teoretiske viden og forståelse til praktiske redskaber, som kan hjælpe jer og jeres virksomhed.

 

De bedste hilsner

Allan T. Rasmussen