Fokusområder for din virksomhed

Hos Q-Courage arbejder vi med at optimere samarbejdet mellem medarbejdere, personligt ansvar og ledelse af sig selv og af andre.

Vores fokus ligger på relationerne mellem mennesker og hvordan individet selv kan skabe de gode relationer og holde sig positivt motiveret.

Som det vigtigste punkt er at skabe et trygt og tillidsfuldt forum mellem vores kursister og undervisere. Vores erfaring er, at graden af tillid ligefrem er proportional med, hvor dybt vi kan arbejde med kursisterne. 

For at løse denne opgave arbejder vi konkret med relevante værktøjer som: DISC Personprofil-analyse, DISC Team analyse, 360 graders analyse , Den 5. Provins tilgang, Feedback metoder, Appreciative Inquiry m.v. Disse og andre teoretiske metoder anvendes for at støtte en effektiv læringsproces og for at sikre tyngden i udviklingsprocessen. Q-Courages tilgang er at perspektivere udfordringer ved så vidt muligt at afholde vores udviklingsforløb væk fra jeres vante rammer, idet vi både har ekspertisen og en solid erfaring med at integrere den teoretiske læringsproces i nogle anderledes og udfordrende rammer.

En af vores store kæpheste er at anvende naturen som både sanseåbner og simulator. 

Vi ved, at mennesker i naturen bliver mere:

  • mentalt åbne
  • uformelle
  • tætte

Naturen er den perfekte ramme

Og naturen er den perfekte ramme til at arbejde med vores adfærd. For i skoven bliver medarbejdergruppens relationer sat i et nyt perspektiv og konsekvenserne af kursisternes adfærd bliver langt tydeligere. 

Q-Courage samarbejder med en lang række konsulenter, der er eksperter på hvert deres område. Derfor kan vi levere et højt fagligt niveau, kombineret med et trygt læringsrum og et højt sikkerhedsniveau, således at I og jeres medarbejdere føler jer trygge ved at deltage i udviklingsforløbene.